Familietræf 18-19. august ved Lillebælt

Så er det igen blevet tid for den årlige sammenkomst for Mette Marie Larsens efterkommere, og det af Lillebæltsafdelingens bestyrelse (Tina & Lisbeth) nedsatte hurtigtarbejdende (tø- hø!…) udvalg er – som annonceret – kommet frem til, at arrangementet i år løber af stabelen i weekenden:
18. -19. august 2012 (men vi er også hjemme fredag aften).
Det finder sted hos Preben & Tina på : Fænø Kalvvej 9, Skærbæk, 7000 Fredericia.

Man er velkommen når man vil – der er plads til alle. Vi har kaffe og te klar lørdag ca. kl. 14:30, og vil foreslå at alle tager en lækker kage med i familiens ånd.
Vi har styr på aftensmaden lørdag aften (det bliver muligvis noget værre svineri).
Øvrige drikkevarer og resterende måltider er deltagernes egen hovedpine (sammen med evt. tømmermænd). Vi skal dog nok sørge for fælles brød og kaffe søndag morgen.
Der er mulighed for at sætte sit telt op i haven (i hvert fald i nogle enkelte), så der kan altså overnattes. Alternativt ligger der også et par campingpladser blot en svømmetur over bæltet (eller ca. 10 km ad landevejen) – se mere på www.galsklint.dk eller www.hindsgavl-camping.dk
Som aktivitetsmuligheder i løbet af lørdagen kan nævnes – vandretur ved skov, strand og havn, kræmmermarked på havnen hvor spejderne stiller med klatrevæg og GPS-løb, badning i Kolding Fjord (naturligvis Blå-Flag strand) m.m.

Vi vil godt bede om tilmelding senest den 1. august 2012 til enten: Flemming – 6441 3426 el. 2091 6668 / rasmiland@mail1.stofanet.dk eller Preben – 7551 3182 el. 2333 8866 / preben.hl@spejdernet.dk.
Vi glæder os til at ses så mange som muligt
Tina & Preben Lisbeth & Flemming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.