Brune Kager

Preben (42) og familien bidrager med en opskrift på Brune kager, som Ritha har fået fra Farmor: “Jeg kan huske at farmors brune kager var skåret ud i ruder og med en mandelsplit i midten, men i vore fortravlede tider kan man nu også rulle en pølse og skære kagerne heraf.”

Brune kager
500 g. sirup
200 g. mørkj farin
200 g. smør
10 g. st. nelliker
10 g. st. ingefær
20 g. st. kanel
1 hakket pommeransskal
12 g. potakse, el. 2 tsk. natron
ca. 750 g. mel

Sirup, farin og smør bringes i kog, når det er svalet lidt, røres krydderierne i. Dejen æltes godt med melet og hviler nogle dage.
Bages ved 170 gr. i ca. 6 minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.